PUNK ROCK GIG: «Степан Пантера» та «Розум зник»

07 липня 2023

19:00

Дніпро, МАХНО ПАБ

Событие прошло!

Концертна агенція «FD Production» презентує: PUNK ROCK GIG: - «Степан Пантера» (ех.Педаль Достоевского) - «Розум зник» (ех.Царство Шута) 7 липня 19:00 (запуск з 18:00) Дніпро, паб "МАХНО" Магдебурзького права 4а

VIP-FUN - Місце за VIP-столом, доступ на SoundChesk, плакат з автографами, фото з артистами за кулісами перед концертом)Кількість місць за столиками - ОБМЕЖЕНА!

Їх нестримна енергія та драйв просто «вирвуть» Вас з реальності і дадуть змогу, хоча-б на 2 години трохи відсторонитись від усіх жахів сьогодення та перезавантажити свій мозок.Степан Пантера - це косплей панк гурт з м.Дніпро.Хлопці роблять музичні пародії українських пісень в стилі Західного Панк року. Мета проекту -закохати українців в українські пісні, надавши їм свіжого звучання, за допомогою поєднання українській хітів з західними панк рок хітами, а також для підняття Вашого доброго настрою. Всі пародіїї та попурі несуть гумористичний характер. Вони з усього зроблять панк.Розум зник - одні з найяскравіших представників українського горор-панк-року.Кожна їх пісня, не важливо: весела або страшна, реальна чи вигадана - ціла окрема історія. Завдяки максимальній віддачі та театралізації деяких пісень, під час їх виступів відбувається повне «занурення». Як тільки вони з'являються на сцені, їх шалений драйв, нестримна експресивність та епатаж миттєво переносять Вас у якийсь паралельний всесвіт. До того ж ,гармонійне поєднання чоловічого та жіночого вокалу дуже вдало доповнюється скрипкою та робить загальне жорстке, іноді навіть «металічне» звучання більш ліричним та вишуканим. P.S.: Під час концерту буде організовано збір коштів для ЗСУ, а також проведено благодійний аукціон.Всім бійцям ЗСУ та ТРО - вхід ВІЛЬНИЙ!