Українці в очікуванні Перемоги та нового альбому українського рок-гурту "СКАЙ" під назвою "Напролом". І перше й друге ми очікуємо навесні. Тому всі затамували подих.

Своєю чергою, музичний колектив "СКАЙ" готує благодійний тур, присвячений саме новому альбому. бо на це є декілька причин:

По-перше, ця подія - це заклик до Перемоги, це життєдайна сила та енергія.По-друге, частина вторгованих коштів піде на потреби ЗСУ. По-третє, це можливість почути вперше зі сцени пісні з нового альбому. По-четверте, концерт від "СКАЙ" - це гарний привід трохи відпочити та провести час разом з близькими, друзями. По-п'яте, ви вже зараз можете купити квиток. Просто тисніть на зелену кнопку. 

Чому "Напролом"?

Сьогодні українці захищають свою землю та своє життя. Нам нікуди йти, бо ми вдома, нам нема чого боятись, бо ми вдома. Тому ми маємо йти Напролом до самої перемоги - тільки так досягнемо мети. 

Ось чому гурт "СКАЙ" назвав так альбом, пісню та сам благодійний тур. Та ця творча робота буде надихати та мотивувати. Тож зустрінемося на концерті!