Артем Пивоваров

16 квітня 2022

19:00

Біла церква,

Событие прошло!

Неймовірне Дежавю-Шоу ÐÑ€Ñ‚ема Пивоварова у Києві!

 

16 квітня у одному з найбільших концертних залів столиці - Stereoplaza відбудеться велике концертне шоу співака, який вміє дивувати. Справжні фани Артема Пивоварова знають, що у артіста ніколи не буває двох однакових концертів, навіть коли він дає їх в один день. Але нове шоу, яке готує Артем буде дійсно унікальним і воно буде представлене лише один раз!

Автор та виконавець супер-хітів “Дежавю”, “Рандеву”, “Кислород”, “Моя ніч”, “Собирай меня” та найсвіжішого “Міража”, який з перших акордів підкорив мільйони слухачів, а рефрен “Подзвони мені, дзвони” вже став віруснум у всіх соцмережах, відчайдушний експериментатор. Він ніколи не обмежував свою творчість якимись рамками та форматами. Саме ця внутрішня свобода отримає потужне вираження у найбільшому сольному концерті Артема.

Як каже сам артист: “Дежавю-Шоу це фантазія, неймовірна вистава, в якої музика це лише один з елементів чогось більшого. І цю фантазію ми втілюємо в життя з великою командою крутих музикантів, постановників, артистів різноманітних жанрів світового масштабу! Для мене велика честь та радість співпрацювати в цьому проекті з такими майстрами та ви собі не можете навіть уявити як я чекаю моменту, коли ми зустрінемось з нашими стихійними друзями у цей дивовижний вечір!”

Поза всяких сумнівів, Дежавю-Шоу стане знаковою подією для усіх шанувальників творчості талановитого артиста, та одним з найочікуваніших заходів весни!